Hea Laps pidas juubelit

19. sept. 2014 - Kommenteeri artiklit

Kuigi kirjutasime ajakirja Hea Laps 20. sünnipäevast juba kevadel (ÕPL, 28.03.2014), kutsusid ajakirja peatoimetaja Leelo Tungal ja maskott Triibu-Liine oma parimad sõbrad peole hoopis sügisel.

Eelmisel reedel kajas kirjanike maja musta laega saalis nii Hea Lapse kunagise kaanepoisi ja kaastöölise Ott Leplandi laul ja stuudio KellaRing helisevad kellanoodid kui ka ajakirjaga samal aastal sündinud sõbra, tantsuklubi Modus poiste ja tüdrukute kontsaklõbin. Esinejatele pani väärilise punkti väikese Mia Turovski spontaanne laul kaugest rannast vanaema juures, mis publiku seas nii mõnegi silma märjaks võttis.

20 aastat on päris pikk aeg. Mitu kunagist kirjasaatjat-kaastöölist, eesotsas näiteks Maria-Lee Liivaku ja Roland Laose ning Andres Jakovlevi ja Iris Münteliga olid kohale tulnud pisiperega. Rääkimata tublist toidukülje tegijast Sandra Vungist, kes andis hiljuti välja oma teise kokaraamatu, samuti truust korrespondendist ja Mia vanaisast Aleksei Turovskist, kes on Heale Lapsele aastaid abiks olnud, ning hallipäisest skaudist Leho Männiksoost, kes korraldas nüüdsetele noortele lapsevanematele omal ajal skaudioskustel ja -teadmistel põhineva Kopraklubi laagri.

Kõik külalised tänatud ja kallistatud ning tordiga suu magusaks tehtud, soovis peatoimetaja Leelo Tungal veel ainult üht: „Et lapsed loeksid ja kirjutaksid sama palju kui kümme aastat tagasi!” Ehk on just õpetajad need, kelle käes on võti, mis aitaks meie ühe armastatuima ja lugupeetuima laste(aja)kirjaniku suurimat soovi täita.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!