Järvamaa lasteaiaõpetajad said kokku Väätsal

2. sept. 2014 Eda-Mai Tammiste PAIde lasteaia direktor, JKLJÜ juht - Kommenteeri artiklit

Reedel, 22. augustil said kaunis Väätsa mõisas kokku Järvamaa lasteaiaõpetajad. Selline augustikuine nõupidamine on muutunud juba traditsiooniks. Sel aastal sai see teoks SA Innove toel ja kandis nime „Järvamaa lasteaiaõpetajate loomepäev”.

Päev algas Järva maavalitsuse esindaja Anne Viljati tervitusega. Peale seda tunnustas Järvamaa Koolieelsete Lasteasutuste Juhtide Ühing (JKLJÜ) üheksat Järvamaa lasteaeda, kes eelmisel õppeaastal olid lahkelt vastu võtnud kõiki Järvamaa lasteaiaõpetajaid, et tutvustada oma lasteaia tegemisi.

Lasteaiaõpetajate huvi loomepäeva vastu oli suur, sest peale kogemuste vahetamise said õpetajad kuulata väga huvitavat loengut Rocca al Mare kooli õpetajalt Neeme Meedilt, kes rääkis õppimise nähtavaks tegemisest.

Peale lõunat toimusid töötoad, kus olid oma hea praktika näiteid tulnud tutvustama lasteaiaõpetajad üle Eesti. Pärnust olid saabunud avastusõppest rääkima Margarita Kask ning Silja Kaur. Jaana Koger Tartust rääkis lapsekesksest kasvatusest ning Põltsamaa õpetaja Marje Heiskonen tutvustas sellist põnevat teemat nagu robootika. PAIde lasteaia õpetaja Airi Jakobson-Männik aga jagas huvilistele kogemusi Taani projekti kohta „Kiusamisest vabaks”.

Peale selle oli väljas näitus Paide lasteaia õpetajate eelmise õppeaasta folklooriteemalistest mappidest ning kohal oli ka TEA kirjastus, kes pakkus müügiks raamatuid. Lasteaiaõpetajaid oli Väätsal kohal 121. Loomepäev Väätsal oli huvitav ja usun, et iga õpetaja sai sealt uue õppeaasta alustamiseks mõne hea mõtte, mida oma töös kasutada ning see kajastus ka kõigi osalejate positiivses tagasisides.

Suured tänusõnad kõigi Järvamaa lasteaiaõpetajate ja – juhtide poolt SA-le Innove ja Väätsa põhikoolile.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!