Keskraamatukogu suveprogrammis osales rekordarv lapsi

12. sept. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tallinna keskraamatukogus 12. korda toimunud laste lugemisprogrammis „Suvi raamatuga” osales tänavu rekordiline arv lapsi – 352, edukaid lõpetajaid oli 202.

Lugemisprogrammis oli 25 eestikeelset ja 25 venekeelset uuemat lasteraamatut. Eestikeelsetest raamatutest osutus kõige menukamaks Kätlin Vainola raamat „Lift” ja venekeelsetest Aino Perviku „Как работать президентом”.

Lapsed andsid tagasisidet kõikide loetud raamatute kohta. Näiteks meeldis Mirtelile raamatust „Lift” see, et lift sai teha tööd, mis talle meeldis. Kärdile meeldis Jukka Itkoneni raamatust „Mõnus sajuilm” luuletus „Kohvik”, kuna seal oli nii ilusti kirjutatud ja see oli nii magusate piltidega luuletus. Eliisabetile meeldisid Indrek Koffi raamatust „Kui ma oleksin vanaisa” põnevad nipid, kuhu midagi peita, või mida teha igavuse korral, kui kedagi peale enda pole kodus.

Iga läbiloetud raamatu kohta joonistas laps pildi ja täitis küsimustiku. Valikut joonistustest saab näha keskraamatukogu trepigaleriis.

Lugemissuvi kestis 1. juunist 1. augustini.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!