Kirjanike muuseumid tutvustavad haridusprogr­­amme

30. sept. 2014 - Kommenteeri artiklit

Reedel, 3. oktoobril, ootavad Eduard Vilde ja A. H. Tammsaare muuseum Kadriorgu külla kirjandusõpetajaid.

Kell 10 Vilde muuseumis algava tasuta infopäeva kavas on sealsete programmide „Mäeküla piimanaine?!” ja „Kuul pähe kirjanik” tutvustamine, õppevideo vaatamine ning Vilde 150. juubeli aasta (2015) tähtsündmuste ja teatri Varius kultuurilooliste etenduste tutvustamine. Pärast lõunat, kell 13.30 jätkub infopäev Tammsaare muuseumis Koidula 12a, kus kõneldakse „Tõe ja õiguse” uutest käsitlusvõimalustest ning tutvustatakse uusi õppematerjale.

Registreeruda tuleb 1. oktoobriks meiliaadressil tammsaare@linnamuuseum.ee või telefonil 601 3232.

Lisainfo: www.linnamuuseum.ee/tammsaare/sundmused.

Mari Klein


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!