Lastekirjanduse keskus ootab loodusfotosid ja -jutte

29. sept. 2014 Mari Klein - Kommenteeri artiklit

Eesti lastekirjanduse keskus (ELK) korraldab armastatud kunstniku ja kirjaniku Edgar Valteri 85. sünniaastapäeva puhul algklassidele foto- ja jutuvõistluse „Kuidas õppida vaatama?”, millele oodatakse töid oktoobri lõpuni.

Võistlusele oodatakse fotosid looduses nähtud tegelastest koos neid tutvustavate lugudega. Inspiratsiooni selleks tasub ammutada Edgar Valteri samanimelisest raamatust, mis õpetab, kuidas näha pilvedes, puudes ja põõsastes põnevaid tegelasi, nentides, et vaatamisel on pisuke konks sees – peab nägema ka!

Sobivat matkarada aitab leida riigimetsa majandamise keskus (www.loodusegakoos.ee), kes koos Pokumaa, Tallinna loomaaia, Eesti loodusmuuseumi, Koolibri kirjastuse ja Eesti lastekirjanduse keskusega paneb välja ka auhinnad.

Parimad tööd avaldatakse ajakirjas Loodusesõber ja Eesti lastekirjanduse keskuse kodulehel ning neist koostatakse rändnäitus, mis avatakse esmalt 15. novembril lastekirjanduse keskuses.

Lisainfot leiab veebilehelt www.elk.ee, kuhu saab 30. oktoobrini üles laadida ka võistlusfotod ja -jutud.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!