Mis on Eesti riigi mõte?

9. sept. 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti Kultuuri Koda koos kultuurilehega Sirp ja Eesti Koostöö Koguga kuulutas välja esseekonkursi teemal „Mis on Eesti riigi mõte?”, soovides inimesi mõtlema ärgitada ning koguda ja jagada meie riigi olemise ja tuleviku teemalisi arvamusavaldusi.

Valiku võistlusele laekunud töid avaldab Sirp jooksvalt aasta jooksul, avaldatud tööde autorid saavad ka honorari.

Pärast võistluse lõppu valib žürii, kuhu kuuluvad Sirbi, Eesti Kultuuri Koja ja konkurssi toetavate organisatsioonide esindajad, välja 2–3 esseed, mille autorid saavad 1200–3950 euro suuruse preemia. Konkursi võitjad kuulutatakse välja Eesti Kultuuri Koja visioonikonverentsil.

Konkursile oodatakse kuni 20 000 tähemärgi (koos tühikutega) pikkuseid esseid 10. novembriks. Mõtisklused tuleb saata e-posti aadressile ott@sirp.ee. Lisainfot saab e-aadressilt kultuurikoda@gmail.com.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!