Õpetajaid oodatakse keskkonnahariduse infopäevadele

3. sept. 2014 - Kommenteeri artiklit

Keskkonnaamet korraldab septembrikuus üldhariduskoolidele ja lasteaedadele maakonnakeskustes traditsioonilisi tasuta infopäevi, kus keskkonnahariduse edendajad tutvustavad võimalusi uuel õppeaastal õpilastega keskkonnahariduslikes programmides osaleda, looduskeskusi külastada ning spetsialiste kooli või lasteaeda külla kutsuda.

„Keskkonnaharidust pakkuvate asutuste ja organisatsioonide hulk, kes oma tegevusi infopäevadel tutvustavad on iga aastaga kasvanud. Näiteks tänavu osaleb Tartumaa infopäeval 20 keskkonnahariduse edendajat,” ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Keskkonnaamet korraldab infopäevi juba kuuendat aastat ning need on väga populaarsed. Eelmisel aastal osales infopäevadel ligi 800 õpetajat ja huvilist. Ka tänavu oodatakse huvi tundma lasteaiaõpetajaid, algklassi- ja loodusainete õpetajaid, koolijuhte, õppealajuhatajaid, klassijuhatajaid ja kõiki teisi huvilisi.

Infopäevad toimuvad maakonnakeskustes 4.–11. septembrini. Osalemiseks tuleb  registreeruda e-kirja teel vähemalt kolm päeva enne infopäeva toimumist. Täpsed toimumiskohad, ajad, päevakavad ja kontaktisikud leiab keskkonnaameti kodulehelt.

Infopäevadel osalevad keskkonnaamet, RMK ja teised piirkonna keskkonnahariduse edendajad. Keskkonnainvesteeringute Keskuse spetsialistid tutvustavad osalejatele uut keskkonnaprojektide rahastamise korda. Infopäevade korraldamist toetab Euroopa Sotsiaalfond.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!