Tallinnas avatakse Rajaleidja keskus

23. sept. 2014 - Kommenteeri artiklit

Kolmapäeval, 24. septembril avatakse Tallinnas Maakri 23a (8. korrus) SA Innove Rajaleidja võrgustiku ja Põhja-Eesti Rajaleidja keskus, mille eesmärk on toetada kuni 26-aastaseid lapsi ja noori nende haridus- ja tööelus.

Rajaleidja keskused on alates septembrist avatud kõigis maakondades üle kogu Eesti. Nende esmane sihtgrupp on 1,5–26-aastased lapsed ja noored, kuid laiemas plaanis ka lapsevanemad, haridusasutuste töötajad ja teised tugiisikud.

Keskustes töötavad pädevad spetsialistid, kes pakuvad õppe- ja karjäärinõustamise teenuseid ning korraldavad maakondlike nõustamiskomisjonide tööd. Keskustes pakutakse  eripedagoogilist, logopeedilist, sotsiaalpedagoogilist ja psühholoogilist ning karjäärinõustamist, samuti eripedagoogilist ja psühholoogilist nõustamist alla 350 õpilasega kohalike omavalitsuse koolides, ning vahendatakse karjääriinfot. Ka korraldab Rajaleidja keskus nüüdsest maakondliku nõustamiskomisjoni tööd.

Lisainfot leiab veebilehtedelt www.innove.ee ja www.rajaleidja.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!