Tartu lasteaed Lotte liitus TEL-võrgustikuga

29. sept. 2014 Kaidi Ilvik Tartu Lotte lasteaia tervishoiutöötaja, tervisemeeskonna juht - Kommenteeri artiklit

Rõõmsa uudisena anname teada, et meie tore lasteaed kuulub alates 2014. Aasta maist Tervist Edendavate Lasteaedade hulka, mis on ühele lasteaiale suur tunnustus.

Tunnistus, mis kinnitab lasteaia liikmelisust TEL-võrgustikus, anti üle võrgustiku suvekoolis 11.–12. juunil Nelijärve puhkekeskuses, kus seda olid vastu võtmas lasteaia direktor Viive Vellemaa ja liikumisõpetaja Evelin Sepp.

Tartu Lotte lasteaias tegutseb alates 2014. aasta veebruarist 12-liikmeline tervisemeeskond, kelle eestvedamisel viiakse läbi tervistedendavaid üritusi kogu lasteaiaperele. Laste tervise hoidmine ja tugevdamine on Tartu Lotte lasteaia üks põhiväärtusi.

Lasteaed Lotte liitumist TEL-võrgustikuga toetasid laste tervise edendamise vanemspetsialist Liana Varava tervise arengu instituudist ja Tartu linna koordinaator Ülle Prommik, keda soovime tänada nõu ja abi eest.

Tervist edendav lasteaed arvestab oma tegevuses neid põhimõtteid ja valdkondi, mille kaudu on võimalik mõjutada laste tervist ja arengut koolieelses eas. Kogu lasteaia personal loob eeldused ja tingimused, mis toetavad laste ja personali heaolu ning tervist. Tegevus hõlmab tervisega seotud valdkondi, on planeeritud, süsteemne ja lähtub konkreetsetest vajadustest. Tegevuste eesmärgiks on toetada laste tervislikku arengut terviklikult. (www.tai.ee)


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!