Tartus räägitakse reedel ettevõtlusõppest

17. sept. 2014 - Tartus räägitakse reedel ettevõtlusõppest kommenteerimine on välja lülitatud

Tartus peetakse neljapäeval ja reedel rahvusvahelist konverentsi „Ettevõtlus ja innovatsioon regionaalarengu veduritena – EIRD II”, mille teine päev keskendub ettevõtlusõppele ja -pedagoogikale. Seda oodatakse kuulama ka õpetajaid ning koolijuhte.

Reedene konverentsipäev käsitleb ettevõtlusõppe ja -pedagoogika teooriat ja praktikat. Konverentsil osalevad nii ettevõtluse kui ka õppetööga seotud teadlased ja praktikud, kokku oodatakse ligi 200 osavõtjat Baltimaadest, Taanist, Norrast, Türgist, Ukrainast ja mujalt.

Eesti maaülikooli spordihoones toimuva konverentsi töökeel on inglise keel, ettevõtlusõppe päeval on sünkroontõlge eesti keelde.

Lisainfot leiab siit.