Tartus räägitakse reedel ettevõtlusõppest

17. sept. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tartus peetakse neljapäeval ja reedel rahvusvahelist konverentsi „Ettevõtlus ja innovatsioon regionaalarengu veduritena – EIRD II”, mille teine päev keskendub ettevõtlusõppele ja -pedagoogikale. Seda oodatakse kuulama ka õpetajaid ning koolijuhte.

Reedene konverentsipäev käsitleb ettevõtlusõppe ja -pedagoogika teooriat ja praktikat. Konverentsil osalevad nii ettevõtluse kui ka õppetööga seotud teadlased ja praktikud, kokku oodatakse ligi 200 osavõtjat Baltimaadest, Taanist, Norrast, Türgist, Ukrainast ja mujalt.

Eesti maaülikooli spordihoones toimuva konverentsi töökeel on inglise keel, ettevõtlusõppe päeval on sünkroontõlge eesti keelde.

Lisainfot leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!