TLÜ kirjastuse peatoimetajaks sai Rebekka Lotman

5. sept. 2014 - Kommenteeri artiklit

Alates septembrist asus Tallinna ülikooli kirjastuse peatoimetaja ametikohale senine tegevtoimetaja Rebekka Lotman.

Senine peatoimetaja Heli Allik võttis enda kanda tegevtoimetaja ülesanded. Kirjastuse kliendisuhete juhina jätkab Taimi Paves ja küljendajana Sirje Ratso.

TLÜ kirjastus on viimase nelja aastaga välja andnud 70 raamatut, sealhulgas nii algupäraseid monograafiaid ja teaduskogumikke neljas keeles kui ka olulisi tõlkeid ligi 15 keelest, sealhulgas akkadi, korea, sanskriti ja vana­egiptuse keelest.

Lisainfot leiab kirjastuse veebilehelt www.tlupress.com.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!