Krokodill, kel koorus tibu

10. okt. 2014 Mari Klein Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit

Tähekese peatoimetaja Ilona Martsoni tõlke abil on eesti lasteni jõudnud Moskva kirjaniku ja ajakirjaniku Marina Moskvina tragikoomiline lastejutt „Mis juhtus krokodilliga?” (kirjastus Päike ja pilv).

Lugu räägib krokodillist, kelle munast koorub krokodillipoja asemel tibu. Mida arvab sellest krokodillide kollektiiv ja mis saab tibust? Kas teistsugune tulnukas süüakse ära, et teha nägu, nagu poleks teda olnudki, või peab ta põgenema?

Nagu näha, pole raamatu ja meie igapäevamaailma vahele paralleelide tõmbamiseks vaja just ülearu kujutlusvõimet, seisab raamatu tutvustuses.

Raamatu on illustreerinud eesti kunstnik Anne Pikkov, kelle illustratsioonidest avatakse reedel, 10. oktoobril nukuteatri kohvikus ka näitus.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!