Kunstiakadeemia otsib rektorit

24. okt. 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti Kunstiakadeemia valimiskomisjon kuulutas reedel, 24. oktoobril välja rektori valimised. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 25. november.

Rektori ametikohale võib kandideerida isik, kes on või on olnud valitud professori ametikohale. Valimiskomisjonile võivad kandidaate esitada kunstiakadeemia teaduskondade nõukogud, vähemalt viiendik akadeemia nõukogu liikmetest ühiselt, akadeemia korralised professorid, üliõpilasesindus, ametis olev rektor ja endised rektorid ning teiste Eesti teadus- ja arendusasutuste nõukogud.

Rektori valib valimiskogu, kuhu kuuluvad akadeemia nõukogu liikmed, korralised professorid, osakondade, õppetoolide ja instituutide juhid, üliõpilasesinduse liikmed, õppejõudude esindajad, kuratooriumi esindaja ning kuus kunstiavalikkuse esindajat.

Valimiskogu koguneb rektorit valima 2015. aasta jaanuaris.

Rektori ametiaeg algab 4. aprillil 2015.

Rohkem infot leiab Eesti kunstiakadeemia kodulehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!