Lapsevanemad, tunnustage ka lasteaiaõpetajaid!

2. okt. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit pöördub lapsevanemate ja avalikkuse poole palvega, et õpetajate päeval ei unustataks tunnustada lasteaiaõpetajaid.

Paljudes koolides tähistatakse juba sellel reedel õpetajate päeva aga tihtipeale ununeb selle päeva olulisus lasteaedades, kirjutab kogu oma avalikus teates.

„Oleks tore, kui sarnaselt koolidele ka lasteaedades õpetajaid sel päeval meeles peetaks. Õpetajad ootavad ja vajavad tunnustust, nagu igaüks meist. Hoolekogud võiksid olla eestvedajateks, et lasteaedades õpetajaid vääriliselt tunnustataks,” ütleb Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liidu esinaine Pille Raud.

Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit ootab lapsevanemate kommentaare, kuidas nende lasteaias õpetajate päeva tähistatakse, oma Facebooki lehele „Liit Ühendab Hoolekogud”.

Lisainfot leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!