Loodusmuuseum kutsub Fred Jüssit kuulama

8. okt. 2014 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 9. oktoobril kell 18 esineb Eesti loodusmuuseumis Öökulli akadeemias Fred Jüssi, kes kõneleb looduse tempost ja rütmist.

Öökulli akadeemia loodusõhtul kuulatakse üheskoos looduse hääli eri rütmis ning saadakse teada, kellele ja miks need mõeldud on. Kohale minna soovitab muuseum pisut varem, et jõuaks tutvuda ka uue näitusega „Tempo ja rütm. Südamelöögist kosmiliste tsükliteni”.

Järgmistel Öökulli akadeemia loodusõhtutel esinevad Peeter Volkonski „Põlisrahvad ja loodusrütmid” (16.10), Urmas Tartes „Biorütmid” (23.10) ja Taavi Tulev „Tempod ja rütmid muusikaloomingu inspiratsiooniallikana” (30.10).

Sissepääs loengule maksab 2–3 eurot ehk muuseumipileti hinna.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!