Õppeasutuste kaardihaldussüsteemiga MinuKool on liitunud üle 300 õppeasutuse

2. okt. 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti Üliõpilaskondade Liidu (EÜL) kaardihaldussüsteemiga MinuKool, mis väljastab kasutusel olevaid õpilas-, üliõpilas-, õpetaja- ja personalikaarte on liitunud üle 300 õppeasutuse üle Eesti.

„Kasutajate üha laienev ring on märk sellest, et õppeasutused hindavad kõrgelt süsteemi pakutavaid võimalusi akadeemiliste kaartide haldamisel. Suudame pakkuda kaarte nii õpilastele, õpetajatele kui ka muule kooli personalile ning kõikide kaartide haldamine ühtsest süsteemist on väga mugav,” ütleb MinuKool projektijuht Gustav Liblik.

Sellel sügisel alustab kolmandat õppeaastat MinuKooli e-õpilaspiletite projekt, millega on kahe õppeaasta jooksul liitunud ligemale 30 kooli. Õpilaspileteid kasutatakse lisaks akadeemilise staatuse tõendamisele ka läbipääsusüsteemides, raamatukogus, sööklas, printimislahendustes ning ühistranspordis sõidukaardina.

„E-õpilaspiletite projektiga liitumine võimaldab koolidel kasutada ka rahvusvahelisi ISIC-õpilaspileteid, mis pakuvad tuhandeid soodustusi üle Eesti ning üle 100 000 soodustuse välismaal. Need on koolides väga hästi vastu võetud,” lisas Liblik.

MinuKool on Eesti Üliõpilaskondade Liidu (EÜL) arendatud kaardihaldussüsteem, mis alustas tegevust 2008. aastal. See on mõeldud üldharidus-, kutse-, huvi- ja kõrgkoolidele ning koolieelsetele lasteasutustele, pakkumaks puutevaba kiibiga ISIC õpilas- ja üliõpilaspileteid, Eesti õpilas- ja üliõpilaspileteid, ITIC õpetajakaarte, personalikaarte ning teisi õppeasutusega seotud kaarte. Süsteemi eesmärk on luua läbi multifunktsionaalsete kaartide kasutuselevõtu Eestimaa õppeasutustes tänapäevane ja turvaline õpikeskkond.

Lisainfot leiab veebilehelt www.minukool.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!