Sakala: Ene Sarap tõdes sügisel, et põhikoolilaste seas on palju kiusamist

28. okt. 2014 - Kommenteeri artiklit

Viljandi ajaleht Sakala kirjutab, et eile koolitulistamises hukkunud Viljandi Paalalinna kooli saksa keele õpetaja Ene Sarap rääkis viimati Sakalaga tänavu 1. septembril, kui Viljandis kuulutati välja koolirahu ning tõdes siis, et kahjuks on põhikoolilaste seas palju kiusamist.

„Esimene sõber on sel juhul alati klassijuhataja. Paljud arvavad, et saavad ise hakkama, kuid paraku see nii ei ole,” tsiteeris Sakala hukkunud õpetajat, kelle sõnul on koolis palju töötajaid, kelle poole õpilane võib pöörduda, ning üheskoos leitakse alati lahendus.

Samas loos meenutavad lahkunud pedagoogi tema endised õpilased, kelle sõnul oli ta aktiivne õpetaja, kes tundis huvi oma õpilaste käekäigu vastu. Lugu saab lugeda siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!