Viljandis on ööpäevaringselt avatud kriisinõustamiskeskus

27. okt. 2014 - Kommenteeri artiklit

Esmaspäeval aset leidnud koolitulistamise tõttu pakub Innove Rajaleidja nõustamiskeskus õpetajatele, õpilastele ja teistele abivajajatele lähipäevil Viljandis tasuta kriisinõustamisabi ööpäevaringselt.

Lisaks abile Viljandi Rajaleidja keskuses saab nõu ja abi ka helistades telefonil 58 860 715. Vajadusel kaasatakse abijõude teistest keskustest.

Teisipäeval on Viljandis kriisi- ja leinanõustaja Naatan Haamer, et aidata ja nõustada linna koole šoki ja traagilise olukorraga toimetulekul.

Lisaks pakuvad oma maakonna kooliperedele kriisinõustamist kõik teised Rajaleidja keskused.

Kokku on Eestis 16 Rajaleidja keskust, kus töötavad psühholoogid, eripedagoogid, sotsiaalpedagoogid ja logopeedid.

Keskuste kontaktid on leitavad siit: http://rajaleidja.ee/rajaleidja-keskused/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!