EKA rektoriks pürgib sama kooli kolm professorit

26. nov. 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti kunstiakadeemia (EKA) rektorikohale on kolm kandidaati, kes kõik on seotud kunstiakadeemiaga: teadusprorektor professor Mart Kalm, disainiteaduskonna professor Ivar Sakk ja vabade kunstide teaduskonna professor Andres Tali, teatas kolmapäeval EKA pressiesindaja.

Rektorikandidaatide väitluskoosolek toimub 15. jaanuaril 2015.

Uus rektor valitakse 27. jaanuaril 2015 ning tema viieaastane ametiaeg algab 4. aprillil 2015.

Rektori valib akadeemia valimiskogu, kuhu kuuluvad akadeemia nõukogu liikmed, akadeemia korralised professorid, osakondade, õppetoolide ja instituutide juhid, üliõpilasesinduse liikmed, õppejõudude esindajad ning kuus kunstiavalikkuse esindajat.

Lisainfot leiab veebilehelt www.artun.ee/rektori-valimised.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!