Ilmus keskkonnahariduse ajakiri Kägu

13. nov. 2014 - Kommenteeri artiklit

Ilmus Eesti Loodusainete Õpetajate Liidu toimetiste, keskkonnahariduse ajakirja Kägu 21. number, milles tutvustatakse rohemajanduse põhimõtteid ja kirjutatakse Soome lahe aasta tegemistest.

Tavapäraselt tutvustavad õpetajad ja keskkonnaühendused ajakirjas oma töökogemusi, endiselt leiab siit näiteid loodusainete ja keskkonnateema sidumisest eri õppeainetega. Jätkub rubriik vene keeles töötavatele õpetajatele.

Ajakirja traditsioonilise juhendite osa täidab seekord katsesari, mis peaks pakkuma põnevust nii väikestele kui ka suurtele õppijatele.

Ajakirjaga saab tutvuda liidu kodulehel http://loodusaineteliit.­wordpress.com/kagu/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!