Lähipäevil on tulemas hulk huvitavaid loenguid

26. nov. 2014 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval saab Tallinnas loodusmuuseumis kuulata klimatoloog Ain Kallist ning Tartus biokeskuses akadeemik Mati Karelsoni. Laupäeval räägib ajaloolane Jaak Valge Maarjamäe lossis vabadussõjalaste juhist Artur Sirgust.

Mati Karelson peab avaliku loengu „Väljakutsed ravimidisainis” Eesti Teaduste Akadeemia akadeemiliste loengute sarjas neljapäeval 27. novembril kell 16 Eesti biokeskuse Omicumi auditooriumis (Tartu, Riia 23b-2).

Ain Kallis räägib teemal „Rütmid kliimas ja ilmastikus” loodusmuuseumi Öökulli akadeemia loodusõhtul, mis algab neljapäeval, 27. novembril kell 18. Loodusõhtule pääseb 2–3-eurose muuseumipiletiga.

Jaak Valge kõneleb Artur Sirgust Maarjamäe lossis ajaloolaupäevakul sarjas „Reetur või kangelane?” laupäeval, 29. novembril kell 13. Sissepääs ajaloolaupäevakule maksab 1 euro.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!