Tammerraamat ootab koolilaste raamatute käsikirju

28. nov. 2014 - Kommenteeri artiklit

Esmaspäeval, 1. detsembril lõpeb Tammerraamatu kevadel välja kuulutatud konkurss „Koolilapse raamat”, millega oodatakse käsikirju 812-aastastele lastele.

„Eesti koolilastel napib just eesti kirjanike loodud jutte koolist, sõprusest, peresuhetest, naljakatest ja tõsistest probleemidest, fantaasia- ja mängumaailmast jne. Samas on koolilapse elu muutunud tänapäeval tunduvalt keerulisemaks. Seepärast ongi vaja uusi ja värskeid lugusid koolilastele ja koolilastest. Toeks, meelelahutuseks, äratundmisrõõmuks. Aga ka lugemisharjumuse tekitamiseks või kinnistamiseks,” ütleb konkursi korraldaja.

Asjatundjate abiga välja valitud juttude autorid saavad premeeritud ning jutud avaldatakse uues sarjas „Koolilapse raamat”.

Juttude pikkuseks on määratud 3–5 autoripoognat (120 000 – 200 000 tähemärki koos vahedega).

Käsikirjad tuleb saata postiaadressil: Tammerraamat, Narva mnt 4-306, Tallinn 10117 või meiliaadressil: tiina@tammerraamat.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!