Algas iga-aastane infomess Teeviit

5. dets. 2014 - Kommenteeri artiklit

Täna, reedel, 5. detsembril ning homme, laupäeval 6. detsembril leiab Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses aset 21. infomess Teeviit, mis on abiks noortele karjäärivalikul.

Messil on esindatud kõrgkoolid, kutsekoolid, gümnaasiumid, kirjastused, rahvusvahelised organisatsioonid, noorteorganisatsioonid, riigiasutused, õppekeskused ja ettevõtted. Tutvust saab teha kõikvõimalike valdkondadega nagu infotehnoloogia, disain, maksundus, toll, sport, käsitöö, meelelahutus, tööstus, tootmine, ettevõtlus.

Tallinna ülikool teatas, et läkitab oma messiboksi 20 tudengit, sest just nemad oskavad kõige paremini tutvustada õppimisvõimalusi ja vastata keerukatele küsimustele. Õiguse eriala 2. kursusel õppiv Lisbeth Vinter ütles mullusest kogemusest, et valdavalt küsitakse seda, mida ta ise õpib, kuidas ta rahul on ning mida ülikoolis veel teha saab.

Messi karjäärikohvikus serveerivad noortele olulist infot Rajaleidja karjäärinõustajad, kelle abiga saab teha ka spetsiaalselt messi Teeviit 2014 tarbeks koostatud testi, mis aitab välja selgitada testi sooritaja isikuomadused ja sobivad erialad.

Esmakordselt on messil üles ehitatud minikontserdisaal, kus toimub näitlik live-kontsert, mille kaudu saab noor täpselt teada, mida kujutab endast heli- ja valgustehniku töö kontserdi ajal. Samuti on kohal tõetruu versioon Skype’i kontorist, mis annab aimu tööpäevadest juhtivas tarkvaraettevõttes. Lisaks on uudse eksponaadina kohal toimiv vulkaan.

Mess on külastajatele avatud reedel, 5. detsembril kl 10–18 ning laupäeval, 6. detsembril kl 10–16. Lisainfot leiab veebilehelt www.teeviit.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!