Jevgeni Ossinovski sai isaks

4. dets. 2014 - Kommenteeri artiklit

Jevgeni ja Triinu Ossinovski perre sündis 30. novembri hommikul poeg. Kõik asja­osalised tunnevad ennast suurepäraselt. Jevgeni Ossinovski esitas pea­ministrile avalduse, et minna seadusega ettenähtud kümne­päevasele isa­puhkusele. Esma­kordselt Eestis läheb valitsuse liige isapuhkusele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!