Kauneid pühi kõigile!

24. dets. 2014 - 2 kommentaari

Õpetajate Leht soovib kõigile oma lugejatele ja koostööpartneritele rõõmsat jõuluõhtut, rahulikke pühi ning tegusat ja õnnelikku uut aastat!

2015. aasta esimene Õpetajate Leht ilmub paberkujul postkastidesse ja leheputkadesse 16. jaanuaril. Veebilehele tasub pilku heita ka vahepeal.

Pildil on eksponaat Tallinna disaini- ja arhitektuurigalerii piparkooginäituselt.


2 kommentaari teemale “Kauneid pühi kõigile!”

 1. merike ütleb:

  Tere,

  õpetajad on klassi ees juba 5.jaanuarist. Miks võttis õpetajate leht endale nii pika jõulupuhkuse ja ilmub alles 16.jaanuaril?

 2. mari ütleb:

  Hea Merike!

  See, mis jõuab teie postkasti või lauale, on meie töö tulemus ehk jäämäe veepealne tipp. Iga lehenumbri ettevalmistamine võtab alati vähemalt nädala. Seega alustasid ka Õpetajate Lehe ajakirjanikud toimetuses tööd möödunud nädala alguses. Et tuua teieni leht 9. jaanuaril, oleksime pidanud töötama ka aastavahetusel, aga seda ei teinud ju õpetajadki. Veebilehte püüdsime siiski täita ka vahepeal, loodetavasti olete leidnud sealt endale midagi lugemisväärset.

  Teile ja kõigile teistele õpetajatele
  head ja sõbralikku uut aastat soovides
  Mari Klein
  Õpetajate Lehe veebitoimetaja

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!