Tartu loodusmuuseum ootab lapsi loomapäevale

16. dets. 2014 - 1 Kommentaar

Tartu ülikooli loodusmuuseum ootab 30. detsembril kell 11 lapsi koolivaheaja looduspäevale „Loomad talvel”, kus tutvustatakse nii Eesti imetajaid kui ka eksootilisi lemmikloomi.

Looduspäeval toimub kaks õpituba. Ühes tutvuvad lapsed Eesti imetajatega, uurivad nende jälgi ja valmistavad jäljeraamatu. Teises valivad ise meelepärase zooloogiaalase teema. Lisaks saab uudistada muuseumi eksootilisi lemmikloomi: kilpkonni, madusid ja ämblikke.

Oodatud on 7–14-aastased lapsed. Tegevusi juhendavad loodushariduse koordinaator Külli Kalamees-Pani ja muuseumipedagoog Aivo Tamm.

Looduspäev toimub TÜ loodusmuuseumi õppeklassides aadressil Vanemuise 46. Vajalik on eelregistreerimine e-aadressil loodusmuuseum@ut.ee või telefonil 737 6076.

Päeva toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Tartu loodusmuuseum ootab lapsi loomapäevale”

  1. TÜ loodusmuuseum ütleb:

    Kohad on juba täis. Ootame kõiki huvilisi külla järgmisel aastal.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!