ETDM-i haridusprogrammid

23. jaan. 2015 ETDM - Kommenteeri artiklit

Disaini püsiekspositsiooni haridusprogrammide eesmärk on muuseumikeskkonnas olevate eksponaatide, vaatluse, aktiivõppemeetodite, vestluste ja loomingulise tegevuse kaudu tõsta õpilaste disainiteadlikkust. Ühtlasi toetavad programmid kunstiõpetajat disainiõpetuse tunni läbiviimisel sellega, et vastav teema on võimalik läbida spetsiaalse muuseumitunni raames.

Haridusprogrammid põhikooli 7.–9. klassile:

  • ALGUSE ASI. Programm keskendub ajajärgule, mil Eestis hakkas arenema oma tööstus.
  • MÖÖBLIMÄNGUD. Keskendume ekspositsiooni uuemale väljapanekule – fookuses on eelkõige mööblidisain.

Haridusprogramm algklassidele:

  • MÕISTA, MÕISTA, MIS SEE ON? Õpime uurima, paremini tundma ja märkama meid ümbritsevat esememaailma.

Programmid kestavad kuni 90 minutit. Osalustasu on 3 eurot osaleja kohta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!