Head ja harivat uut aastat!

5. jaan. 2015 - Head ja harivat uut aastat! kommenteerimine on välja lülitatud

Uus aasta kogub juba tublisti hoogu, aga veel jõuame soovida meiegi oma lugejatele ja tellijatele, sõpradele ja toetajatele head uut aastat! Olgu see hariv teile ja teie õpilastele. 

Lisame siia paar tähelepanuväärivalt temaatilist mõttetera Eesti Vabariigi presidendi Toomas Hendrik Ilvese uusaastakõnest:

„Eesti tuleviku jaoks on kolm tähtsat märksõna. Nendeks on haridus, julgeolek ja inimeste toimetulek./…/ Õpime. Igaüks meist ja iga päev. Ärgem leppigem poolikute rehkendustega. Kaasaegne haridus ja haritud inimesed on targa Eesti vundament. Siis suudame teha otsuseid, mis muudavad Eesti edukamaks ja Eesti tuleviku kindlamaks igaühele, kes siin elab./…/ Haritus tähendab ka avatust. Avatust maailmale, avatust dialoogile ja vaidlustele. Haritud inimene ei karda teistsuguseid arvamusi, ta ei lasku sallimatusesse ja kolklusesse. Ei sallimatus ega vaen ole jõud, millega edasi minna.”