Internetis saab jälgida IT-kolledži diplomitööde kaitsmist

20. jaan. 2015 - Kommenteeri artiklit

Sel nädalal toimuvad IT-kolledžis diplomitööde kaitsmised, mida saab jälgida kolmapäeval ja neljapäeval otseülekandena kooli kodulehel.

Kolmapäeval, 21. jaanuaril kella 10–13 kaitstakse diplomitöid õppekaval Infosüsteemide analüüs. Diplomitööde kaitsmise komisjoni esimees on Alar Krist ja komisjoni kuuluvad Jüri Kiho, Andres Mulin, Valdo Praust, Tiina Seeman.

Neljapäeval, 22. jaanuaril kella 9–15.30 kaitstakse diplomitöid õppekaval IT süsteemide administreerimine. Diplomitööde kaitsmise komisjoni esimees on Kalle Tammemäe ja komisjoni kuuluvad Kaido Kikkas, Katrin Loodus, Indrek Rokk, Siim Vene.

Kaitsmisi saab jälgida kooli kodulehel: www.itcollege.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!