Kristi Reiseli maalid esitavad vaatajale küsimusi

30. jaan. 2015 - 1 Kommentaar

Tallinnas Mustamäe kultuurikeskuses Kaja on 11.–22. veebruarini eksponeeritud Kristi Reiseli õlimaalid. Näituse „Olemise julguses” maalidel on kujutatud värvikirevaid fantaasiaolendeid, kes julgevad tulla reaalsuse piirile. Näituse külastamine on tasuta.

Jõulise käega kunstnik armastab kirevaid värve ja musta huumorit. Juba põgusal vaatamisel on tajutav, et tema maalid pakatavad elujõust, väest ja energiast. Maalidel jalutavad ringi müstilised ja ulmelised olendid, kes on tunginud meie maailma ja siin oma koha leidnud. Maalid haaravad su endasse ega lase enam lahti. Neilt peegeldub tagasi su enda olemise julgus. Kas sa julged endale tunnistada, et igapäevamaski taga peidab end üks või teine element ja emotsioon? Kas sa julged olla just see, kes oled? Autor viskab küsimused õhku ja vastused peab neile andma iga vaataja ise.

Kristi Reisel alustas näituse­tegevust 2014. aastal. Kevadel toimus tal isikunäitus „Meelte­rännak” Tartu ülikooli Pärnu kolledžis, septembris koos Tartu loomegrupiga Delegatsioon K näitus „Printsessid ja pühakud” Tartu Arhiivis, sügisel näitus „Olendid sees ja väljas” Telliskivi loomelinnakus. Viimane näitus „Olemise väes” lõppes hiljuti Tallinna Õpetajate Majas. Aprillis on oodata taas ühisnäitust Delegatsioon K-ga Mustamäe kultuurikeskuses Kaja.

Kunstnikuga saab kontakti Kristi.Reisel@gmail.com.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Kristi Reiseli maalid esitavad vaatajale küsimusi”

  1. talts aili ütleb:

    kas myysite oma maale pärnus hansapäevadel. ostsin sealt energia maali.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!