Kui palju lapsevanemad panustavad lasteaeda?

19. jaan. 2015 - Kommenteeri artiklit

Eesmärgiga selgitada välja lapsevanemate tegelik panus oma lapse lasteaia tegevusse, kutsub Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit lapsevanemaid täitma liidu kodulehel anonüümset küsitlust.

Küsitlus „Palju sina oma lasteaeda 2014. aastal panustasid?” aitab koguda informatsiooni, et näidata, kui palju ja millega peale taas tõusnud kohatasude lapsevanem lasteaia tegevusse panustas.

Küsitluse kokkuvõtte edastab liit haridusametile, et seal saadaks paremini planeerida rahastamist ka nendes lasteaedades, mis on võib-olla põhjendamatult tähelepanu alt välja jäänud.

„Oluline on näidata, kuivõrd aktiivsed ja tegusad on lapsevanemad ning et lapsevanem ei ole passiivne teenuse tarbija, vaid keegi, kes hoolib väga oma lapse kasvukeskkonnast ning on aktiivne kaasamõtleja ja tegutseja,” ütles Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liidu juhatuse liige Piret Soosaar.

Küsitlust saab täita siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!