Kullo lastegaleriis näeb õpilaste pilte õudusest

26. jaan. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tallinnas Kullo lastegaleriis on jaanuari lõpuni avatud kaks uut näitust, millest üks tutvustab Saue huvikeskuses tehtavat loomingut ning teine Tallinna Arte gümnaasiumi õpilaste õudust väljendavaid töid.

Lastegalerii esimesel korrusel ja keldris eksponeeritav õpilastööde näitus pealkirjaga „Õudus” koondab eri vanuses laste lähenemist sellele teemale läbi maalide, joonistuste, keraamika, siidimaali, kollaaži, käsitöö. Arte gümnaasiumil on pikaajaline traditsioon korraldada igal aastal Kullo lastegaleriis temaatiline näitus.

Galerii teisel korrusel eksponeeritav Saue huvikeskuse kunstistuudio õpilastööde näitus annab ülevaate kahel viimasel aastal tehtud meisterdamise, käsitöö, keraamika, joonistamise ja maalimise ringi õpilaste töödest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!