Peagi algab veebis Tartu ülikooli õpioskuste webinar

12. jaan. 2015 - Kommenteeri artiklit

Esmaspäeval, 12. jaanuaril kella 15–17 saab veebis kuulata Tartu ülikooli haridusuuenduskeskuses peetavat webinari, mille fookus on õpioskustel. Kuulama pääseb siit.

Webinaris räägib Marje Kuslap Rakvere gümnaasiumist õpilastele mõeldud kursuse „Õppides loon ennast” metoodikat ja kogemusi.

Webinar kantakse otse üle haridusuuenduskeskuse Youtube’i kanalis. Kaugosalejatel on võimalik küsimusi esitada ja kommenteerida.

Toimunud webinarid õpetaja ajakasutusest ja kiusamise vähendamise praktikatest koolis on järelvaadatavad haridusuuringute ja õppekavaarenduse keskuse veebilehel; tulemas on jätkuwebinarid õpioskuste arendamise teemal, õpimotivatsiooni kujundamisest, huvitavast matemaatikast ning õppimist toetavast koolikultuurist.

Webinar toimub riikliku õppekava rakendamise projekti „Riikliku õppekava rakendamine õpikogukondade meetodil” käigus, milles osaleb 12 kooli üle Eesti. Projekti infopäevadele, veebikursustele ja webinaridele teretulnud osalema kõigi Eesti koolide õpetajad.

Lisainfot projekti kohta leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!