Säästva arengu hariduse konverents ootab ettekandeid

12. jaan. 2015 - Kommenteeri artiklit

Keskkonnaamet ootab 15. jaanuarini teese säästva arengu hariduse teemalisele konverentsile, mis toimub aprillis Tallinnas. Konverentsile on oodatud ettekanded sellest, kuidas säästvat arengut õpetatakse – alates lasteaiast kuni ülikooli ja elukestva õppeni , õppekavadesse lõimitakse, läbiva teemana käsitletakse ja kuidas kool, keskkonnahariduskeskus või kogukond sellele tervikuna pühendub.

„Ootame väga näiteks isiklikke kogemusi uuenduslikust lähenemisest õppimisele ja õpetamisele ning uute meetodite rakendamisest. Eestis on palju säästva arengu hariduse valdkonnaga kokku puutuvaid ja tegelevaid inimesi, julgustame teid konverentsil oma kogemusi ka teistega jagama,” ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna programmijuht Kristi Palm.

Rahvusvaheline konverents „Teekond tulevikku” on pühendatud kiiresti arenevale säästva arengu hariduse valdkonnale, kus inspireerivas õhkkonnas saab jagada oma ideid ning aimu rahvusvaheliste professionaalide kogemustest. Konverents toimub inglise keeles, plenaarsessioon tõlgitakse eesti keelde.

22.–24. aprillini toimuva tasuta konverentsi põhiettekandjad on pikaaegse kogemusega säästva arengu hariduse professionaalid David W. Orr (USA), Arien Wals (Holland), Gerben de Vries (Holland), Daniella Tilbury (Suurbritannia), Leon Robinson (Suurbritannia), Andre de Hamer (Holland), John Fien (Austraalia) ja Natalia Eernstman (Suurbritannia).

Ettekannete teese saab esitada 15. jaanuarini konverentsi veebilehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!