Tartu kõrgemas kunstikoolis saab homme näha hindamist

13. jaan. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tartu kõrgema kunstikooli (TKK) skulptuuriosakond ootab neljapäeval, 15. jaanuaril kella 10–16 kõiki huvilisi sügissemestri erialaainete hindamisele ning tudengite töid vaatama.

Kooli teatel muutub osakond üheks päevaks galeriiks ning tutvuda saab tudengite värske loominguga. Näha saab tudengite loomingulisi projekte ning restaureerimis- ja skulptuurispetsiifikale omaseid modelleerimisoskusi esitlevaid stuudiotöid. Samuti saab heita pilgu praeguste ja tulevaste skulptorite töökeskkonda.

Tudengite sügissemestri töid juhendasid Ain Ilves, Bruno Kadak, Eike Eplik, Heiti Kulmar, Jass Kaselaan, Jevgeni Zolotko, Lauri Tamm, Maanus Mikkel, Mati Karmin, Rauno Thomas Moss, Rein Maantoa ja Tõnis Paberit.

Lisainfot leiab veebilehelt www.artcol.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!