Uuendatud kuues öised seiklused Narva linnuses

23. jaan. 2015 Narva muuseum - Kommenteeri artiklit

Pärandiaasta raames osales Narva muuseum projektis „Rööpad viivad pärandini”, kus pärandiaasta korraldajad valisid meie muuseumi programmi üheks parimaks kooliõpilastele pakutud teenuseks. Muuseum pööras rongiliikluse puudujäägi oma kasuks ning õhtuse rongi saabumise ja hommikuse väljumise põnevaks muuseumiprogrammiks nimega „Öine seiklus Narva linnuses”. Kahe aasta jooksul tõi see Narva linna ja selle ajalugu uurima ligi tuhat inimest.

Sel aastal oleme öist seiklust, kus on ennast võimalik tunda tõelise keskaegse linnuse elanikuna ning uurida linna ja linna kindlustuste ajalugu, täiendanud põneva „Aardejahi” mänguga.

Linnuse Põhjaõues valmistatakse üheskoos lõkketulel õhtusöök ning räägitakse ajaloolistest toitudest ja söömiskommetest. Õhtusöögile järgneb ekskursioon linnuses, kus tutvustatakse linnuse ajalugu ning jutustatakse Narva legende. Programmis osalejad saavad näha ainulaadseid Narva kindlustusi, kuhu kuuluvad Narva linnus, Ivangorodi kindlus ja Narva bastionid.

Info ja tellimine Lidia Kulikova, tel 359 9230, info@narvamuuseum.ee.

KAVA

  • Saabumine linnusesse (kl 18–19.30)
  • Linnaekskursioon
  • Õhtusöögi valmistamine ja õhtusöök Põhjaõues
  • Ekskursioon linnuses
  • Mäng „Aardejaht”
  • Ööbimine (kaasa tuleb võtta magamiskotid ja matid)
  • Hommikusöök. Lahkumine (hiljemalt kl 7)

 

Hind:

  • grupi suurus 20+ õpilast, hind ühele õpilasele 17 eurot;
  • grupi suurus 10–19 õpilast, hind ühele õpilasele 23 eurot.

Kaks saatjat tasuta. Kui grupil on enam kui kaks saatjat, loetakse viimased grupi hulka ja neile kehtib grupi suurusele vastav hind.

Seiklused toimuvad nii eesti kui ka vene keeles.

NB! Kui grupp reisib rongiga, kohtub meie giid grupiga raudteejaamas, kust algab linnaekskursioon.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!