Ajakiri Minu Maailm ootab võistlusele ideid tulevikust

13. veebr. 2015 - 2 kommentaari

Ajakiri Minu Maailm ootab koolilastelt konkursile fantaasiarikkaid pilte ja ideid sellest, milline näeb välja tuleviku maailm.

Millisena kujutad ette oma kodukanti või kogu planeeti? Kas maailm saab masinaid täis või muutub see roheliseks ja loodussõbralikuks? Kas meie eest teevad kõik töö robotid või muutume ise nende orjadeks? Millised on kauged maailmad, kuhu tulevikus rändame? Kuidas me omavahel suhtleme? Millist toitu me sööme, milliste autodega sõidame?

Võistlusel võivad osaleda kõikide Eesti koolide õpilased. Iga osaleja võib võistlusele esitada ühe pildi ja seda saatva tutvustuse.

Võistlustöö võib olla kuni A3 formaadis joonistatud, maalitud, pildistatud või mis tahes tehnikas tehtud kahemõõtmeline kujutis. Arvutis valminud tööd peavad olema salvestatud enamlevinud pildifaili formaadis.

Pildi juurde tuleb märkida ees- ja perekonnanimi, kool, klass ning täiskasvanud esindaja e-aadress või telefon.

Pilti saatev lühikirjeldus võib olla kuni üks A4 lk pikk (trükitud tähe kõrgus 12 p). See võib olla kirjutatud pildi tagaküljele.

Võistlustöid oodatakse 15. aprilliks Minu Maailma postkasti aadressil Sunwells OÜ, nõudmiseni, Äriklienditeenindus, Pallasti 28, 19098 Tallinn märgusõnaga „Tuleviku maailm” või e-aadressil konkurss@minumaailm.eu.

Võistlusel osalemisega annab töö autor õiguse oma ees- ja perekonnanime ning pildi avaldamiseks ajakirjas Minu Maailm ning näitusel Tallinna energia avastuskeskuses. Võistlusel osalemisest ja selle tingimustest tuleb teavitada vanemat. Võistlusele saadetud töid ei tagastata.

Žürii hindab töid kahes vanusegrupis: 6‒9- ja 10‒13-aastased. Mõlemas vanusegrupis valitakse kolm paremat tööd. Lisaks antakse välja auhinnad parima idee ja parima teostuse eest, samuti eriauhindu.

Võitjad kuulutakse välja 15. mail Tallinnas energia avastuskeskuses, kus juunis avatakse võidutööde näitus.

Lisainfot saab e-aadressil: kirjad@minumaa.ee.


2 kommentaari teemale “Ajakiri Minu Maailm ootab võistlusele ideid tulevikust”

  1. Emma liis pusi ütleb:

    Märtsi kuu ajakirja otsi draakon peidab ennast 27. Leheküljel

  2. Emmaliis pusi ütleb:

    Pildi peal on hiire kõrvad

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!