Ellen Niiduga Midrimaale

26. veebr. 2015 - 1 Kommentaar

Just sellise nimega etlusvõistluse kuulutasid taas välja Tapa vallavalitsus, Tapa linnaraamatukogu ja Tapa valla kirjandusklubi, kes ootavad osalema lapsi üle kogu Eesti. Võistlus seisneb eesti lasteluuletuste ettelugemises.

„Romaane tuleb lugeda. Aga luuletusi peab lugema. Mul on rõõmus meel, et nii paljud kirjandushuvilised on seda taibanud,” lausus Ellen Niit Midrimaa etluskonkursi lastele ja juhendajatele 2009. aasta kevadel.

16. märtsil toimuvale konkursile oodatakse 1.–6. klassi õpilasi, kes võistlevad kahes vanusegrupis. Kuue minuti jooksul tuleb ette lugeda üks Ellen Niidu ja üks mõne teise eesti lastekirjaniku luuletus.

Igast maakonnast pääseb konkursile kaks esindajat. Registreeruda tuleb 5. märtsiks. Esinema pääsemise korrast saab täpsemat teavet e-aadressilt midrimaa@tapa.lib.ee ning telefonil 323 2085 ja 323 2081, samuti veebilehelt www.tapa.lib.ee.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Ellen Niiduga Midrimaale”

  1. Toetaja ütleb:

    Tänu ja lugupidamine Tapa Raamatukogu töötajatele, kes on hoidnud ja arendanud seda toredat traditsiooniks saanud etlusvõistlust.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!