Soome Instituut avas renoveeritud keelesilla

19. veebr. 2015 - Kommenteeri artiklit

Soome Instituut avas veebruari alguses oma põhjaliku uuenduskuuri läbi teinud Keelesilla kodulehe, millega käib nüüd kaasas ka blogi Linnunlento, kuhu hakkavad kirjutama õpetajad, õpilased ja ka Eestis käivad soome koolitajad.

„Tegime kodulehe palju lihtsamaks, et keelematerjalid ja -info paremini leitavad oleksid,” ütles Soome Instituudi kommunikatsioonijuht Eva Toome. „Uus blogi kajastab peamiselt koolide ja kursuste korraldatavaid üritusi, jagab kogemusi ja toredaid sündmusi ning aitab kaasa heade ideede laiemale levikule.”

Blogist võid lugeda, kuidas tähistas Pirita majandusgümnaasium Aleksis Kivi 180. sünniaastapäeva, mida tegid Viljandi Kesklinna kooli õpilased kolmepäevasel Soome reisil ja kuidas küpsetada Runebergi päeval maitsvat Runebergi kooki.

Linnunlento lehelt leiab palju õppematerjale nii algajaile kui ka edasijõudnuile ning lehel on võimalik oma keeleoskust ka testida. Lisaks on seal põhjalik ülevaade soome keele õppimise võimalustest Eestis.

Lisainfo: www.keelesild.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!