Tasuta etendus õpetajatele

26. veebr. 2015 - Kommenteeri artiklit

4. märtsil kell 19 on tasuta etendus „Lummus” õpetajatele ja huvijuhtidele Piip ja Tuut teatri- ja mängumajas Tallinnas Toom-Kooli 13.

„Lummus” jutustab loo noormehest ja tema perekonnast … õieti selle puudumisest. Truudusetus, lahutus, töönarkomaania ja alkoholism on sotsiaalselt valusad teemad, mis kahjuks puudutavad tänapäeva peresid üha sagedamini. Lapsevanemad on sageli just nagu millegi „lummuses” või enese leidmise ja -teostusega liialt hõivatud, pöörates lapse tunnetele ja vajadustele järjest vähem tähelepanu. Sellistes tingimustes võib lapsest sirguda sotsiaalselt haavatav või haavatud noor inimene, kes on võimeline pahaaimamatult, pimedas vihas korda saatma väga kurbade tagajärgedega tegusid. Meie lavastuses on lootusekiir, õnnelik ja helge lõpp. Alati aga ei pruugi nii minna. See on minu jaoks väga isiklik lavalugu, lugu teineteise märkamisest ja hoolimisest. See lugu annab mõtteainet kogu perele.

Tõlkis ja seadis lavale Marek Demjanov, kunstnik Mae Kivilo. Näitlejad: Haide Männamäe, Katrin Valkna, Toomas Tross ja Venno Loosaar. Kestus 2 t koos vaheajaga (15 min). Sobilik kogu perele alates 12. eluaastast.

Kohtade broneerimine tel 550 0552 või mari@piipjatuut.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!