Tuleviku-teemaline joonistusvõistlus algkoolile

9. veebr. 2015 - Kommenteeri artiklit

Põhja-Eesti Rajaleidja keskus kutsub lapsi üles unistama oma tulevikust, korraldades Tallinna ja Harjumaa I–IV klassi õpilastele joonistuskonkursi „Suureks saades teen suuri tegusid!”.

Korraldajate sõnul oodatakse lastelt unistusi teemal kelleks nad tahavad saada, kuhu nad tahavad reisida, millised huvid ja väärtused, õpioskused ja harjumused neile omased on. „See on hea võimalus avatud aruteluks laste ja õpetaja vahel, mille tulemus võiks jääda joonistuspaberile,” ütlesid korraldajad.

Joonistuskonkursi peaauhinnaks on vahva ühistegevus kogu võidutöö autori klassile Rajaleidja keskuses või koolis kohapeal. Auhinna saavad ka teise ja kolmanda koha autorid.

A3-formaadis joonistusi vabalt valitud tehnikas oodatakse koos autori ja juhendaja andmetega töö tagaküljel  1. märtsini aadressile Põhja-Eesti Rajaleidja keskus, Maakri 23a, 10145 Tallinn.

Lisainfot saab aadressilt reelika.paju@rajaleidja.ee või telefonilt 58 853 794.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!