Kuidas robotiga smuutit valmistada

19. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

16. märtsil toimus Tallinna reaalkoolis ja Tartu Kivilinna koolis ühel ajal koolivaheaja tehnoloogiapäev 6.–9. klassi õpilastele. Teema oli „Kuidas robotiga smuutit valmistada”.

Tallinna reaalkooli võistlusplatsil ehitasid õpilaste võistkonnad endale legorobotid, mis tundsid ära punase värvi ja püüdsid siis vastasmeeskonna tomatit purustada. Samal ajal kaitses vastasmeeskond oma tomatit endavalmistatud kilbiga. Pärast võistlust tehti kannatada saanud tomatitest maitsvat smuutit.

Programmijuht Janar Soidla märkis, et koolivaheaja robootikapäevast võeti aktiivselt osa ja nagu tavaliselt, oli seegi kord kohal võistkondi ka väljastpoolt Tallinna, näiteks Kiviõli koolist, mille õpilased tahtsid lisaks võistlemisele ka eesti keeles suhelda.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!