Pärnu ootab koolinoori teatripäevale

9. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

Kolmapäeval, 11. märtsil ootab Pärnu teater Endla maakonna õpilasi esimesele koolinoorte teatripäevale „Teater on inimene”, kus tasuta töötube ja etendusi pakuvad 15 teatrit, Viljandi kultuuriakadeemia ja Eesti kunstiakadeemia.

Oodatakse õpilasi 1.–12. klassini, töötube jagub multimeediast näitlejameisterlikkuseni.

Endla teater korraldab programmi „Teater ühe päevaga”, kus gümnasistid saavad ise tuua lavale lühietenduse, läbides kõik etapid alates näidendi kirjutamisest kuni lavastamise, kujundamise ja näitlemiseni. Lavastus jõuab publiku ette 11. märtsi õhtul.

Teatripäevale tuleks registreeruda veebilehel: www.endlateater.com/teatripaev.

Teatripäeva toetavad Pärnu linn, Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Kultuurkapital, Eesti Etendusasutuste Liit, Endla teater, Tallinna Linnateater, Vene Teater, Eesti Draamateater, VAT Teater, Eesti Nukuteater, Von Krahl, Kanuti Gildi Saal, rahvusooper Estonia, Kuressaare Linnateater, Rakvere teater, Piip ja Tuut teater, Ugala teater, teater Vanemuine, Kogukonna teater Must Kast, Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja Eesti kunstiakadeemia.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!