Riigikogu menetlusse võeti eelnõu koolilõuna toetuse tõstmiseks

31. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

Riigikogu juhatuse otsusega võeti menetlusse Eesti Keskerakonna fraktsiooni 31. märtsil algatatud põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse ja kutseõppeasutuse seaduse muutmise seaduse eelnõu, mis näeb ette tõsta koolilõuna toetus 78 sendilt ühele eurole. Juhtivkomisjoniks määrati kultuurikomisjon, teatas riigikogu pressitalitus teisipäeval.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!