Tallinna ülikool ootab avatud uste päeval lapsevanemaid

11. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

Reedel, 13. märtsil kell 11 ootab Tallinna ülikool avatud uste päevale nii õpilasi, täiskasvanud õppijaid ja õpetajaid kui ka oma last toetada tahtvaid lapsevanemaid.

Bakalaureuse- ja magistriõppe infotundides räägitakse ülikoolist ja sisseastumisest, õpingute korraldusest ja vastuvõtust aastal 2015. Avatud loengud annavad aimu tegelikust tudengielust. Erialade messil saab nõu küsida nendelt, kes üht või teist eriala õpivad.

Õpetajatele ja elukestvast õppest huvitatutele on mõeldud koolituskino ja avatud loengud ning nn elav raamatukogu, milles saab infot täiendõppest.

Küsimusi saavad osalejad saata juba registreerides end kodulehel www.tlu.ee/avatuduksed.

16. märtsil on õppimisvõimaluste ja sisseastumistingimustega aga võimalik tutvuda webinar’i vahendusel.

Vastuvõtt Tallinna ülikooli algab tänavu 26. juunil, mil sisseastumise süsteemi SAIS kaudu saab avaldusi esitama hakata. Vastu plaanitakse võtta ligikaudu 2400 üliõpilast rohkem kui 120-le õppekavale. Lisandub uus bakalaureuse õppekava, integreeritud loodusteadused. Uued magistriprogrammid on gümnaasiumi loodusteaduslike ainete õpetaja, keeleteadus ja keeletoimetamine ning noorsootöö korraldus.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!