Täna selgub Salme Reegi preemia võitja

27. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

Täna, rahvusvahelisel teatripäeval annab Eesti teatriliit Estonias üle teatri aastaauhinnad 2014. aasta eest. Selgub ka Salme Reegi nimelise lastelavastuse preemia laureaat. Auhind antakse kunstiliselt silmapaistva ja lastepärase töö eest. Avaldame siinkohal nominendid.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!