Tartus tuleb õpetajatele tasuta motivatsioonikonverents

3. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

Tartus Dorpati konverentsikeskuses toimub 19. märtsil motivatsioonikonverents “Tunne oma mõju!”, kus üheskoos uuritakse õpitulemuste mõjureid. Konverents on tasuta.

Konverentsil saavad sõna Hanne Jahnsen Norra Stavangeri ülikoolist, õppejõud Anu Virovere ning Tulukese projektis osalevate koolide esindajad. Päeva seovad tervikuks videod tuntud inimeste koolilugudest. Päeva juhib Kadri Ugur.

Seekordne konverents on teistsugune seetõttu, et osalejad saavad päevajuhi abiga ise aktiivselt reflekteerida ettekannetes kuuldut ja seeläbi luua iseenda jaoks uut teadmist, võimalus on kasutada ka kaasas olevaid nutiseadmeid, seisab konverentsi tutvustuses.

Konverents leiab aset Tartu linnavalitsuse projekti TULUKE käigus rahvusvahelises koostöös Hedmarki ülikooli kolledži ja Stavangeri ülikooliga Norrast ning Aalborgi ülikooliga Taanist.

Registreeruda saab 13. märtsini siin. Lisainfot leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!