Tehnikaülikool avab teisipäeval uksed

16. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

Teisipäeval, 17. märtsil kella 11.30–16 on Tallinna tehnikaülikoolis avatud uste päev, kus saab proovida kätt töötubades, näha tudengite leiutisi ning tutvuda teaduskondade ruumide ja laboritega. Ülikooli viivad tasuta bussid, millele tuleb registreeruda kooli veebilehel.

Ettevõtluse töötoas tutvustab majandusteaduskonna endine üliõpilane Madis Pajo oma ettevõtjakogemust ja räägib investeerimisest firma Pajo Investments OÜ näitel. Oma üliõpilaselust räägivad tänased tudengid.

IT-töötubades saab teha elektroonset süsteemi, teha joonejärgimist Boe-Bot robotiga ning tutvuda targa kodu lahendusega.

Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonnas saab määrata Eestis kasvavaid puiduliike, tuvastada tekstiilkiude põletamise teel ja tutvuda elektroketrusega. Katsetatakse reovee puhastamist ning näha saab toiduainete instituudi tegemisi.

Ehitusteaduskonnas on avatud logistika, ventilatsiooni, arhitektuuri, ehitusmaterjalide töötoad.

Energeetikateaduskonnas saab näha tööstusroboteid, kõrgepingelaborit ning teha ise väikeseid mootoreid.

Sotsiaalteaduskonda tutvustab mõttemäng „Sotsvillak“ õigusteaduse ja avaliku halduse töötoas.

Mehaanika erialadega saab tutvust teha tööstus- ja kodurobotite, droonide ja tudengivormeli abil ning CAD-iga disainides.

TTÜ matemaatika- ja loodusteadusi näitlikustavad töötuba Eesti mineraalidest ja meremõõtmistest, ülevaate saab füüsika- ja matemaatikainstituudist, geenitehnoloogia, rakenduskeemia ja biotehnoloogia laboritest ning Maa-teaduste ja geotehnoloogia erialadest.

Tallinna Kolledž tutvustab maastikuarhitektuuri, kinnisvara korrashoiu ning majandusarvestuse ja ettevõtluse juhtimise erialasid.

Külastada saab TTÜ Mektory maja, raamatukogu ja mereakadeemiat, kuhu viivad bussid ülikooli peamajast.

Ajakava leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!