Tudengite eurovisiooni võitis ansambel POSÕ

25. märts 2015 - Kommenteeri artiklit

Möödunud reedel, 20. märtsil peeti Tallinna tehnikaülikooli tudengimajas üle-eestilist lauluvõistlust Tudengite Eurovisioon, mille võitis Pärnumaa ansambel POSÕ looga „Eile jõudis kätte homme”. Kontserdil teenitud rahaga toetati Eesti lasterikaste peredele muusikahariduse andmist.

Esikolmikusse jõudsid veel ansamblid Empire looga „Rocky Roads” ning  Dream Team looga „Aeg meid muudab”.

Ansambel POSÕ on kaks ja pool aastat tegutsenud folgi- ja rokipunt Pärnumaalt, millesse kuuluvad Kristjan Põldmaa (kitarrist, laulude ja sõnade autor), Kairo Pettai (akordionist), Hendrik Lõpp (basskitarrist) ning Otto-Georg Kirsi (vokalist ja mandoliinimängija).

Eesti Lasterikaste Perede Liidule anti kontserdi lõppedes üle toetusraha 500 eurot, mida kasutatakse kõige lasterikkamate peredele muusikahariduse edendamiseks.

Tudengite Eurovisiooni peakorraldaja on TTÜ Kultuuriklubi ning selle võitjat oodatakse maikuus Aserbaidžaani üle-euroopalisele tudengibändide võistlusele Univision.

Võidulugu saab vaadata siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!