Audentese lapsed joonistasid koolile kardinad

15. apr. 2015 - Kommenteeri artiklit

Audentese lastekooli 265 last kinkisid koolile 20. sünnipäevaks ühiselt vahvad värvilised omajoonistatud kardinad, mis täna koolile juhatuse esimehele Ahto Oravale üle anti.

Kardinaid hakati valmistama märtsi alguses, kui iga lastekooli rühm sai tüki kangast, millele lapsed võisid lastekooli juhendajate innustusel tekstiilimarkeriga ise meeleolukaid pilte joonistada.

Lastekooli juhataja Karin Pae, kes kujundatud kangatükid kardinateks kokku õmbles, sõnas, et kardinad otsustati valmistada seepärast, et nende tegemisel saavad kaasa lüüa kõik lapsed ning see õpetab ühtaegu loomingulisust, aga ka teistega arvestamist ja koostööd tegemist.

„18 meetrist tekstiilimarkeritega kaunistatud kangast õmmeldud kardinad püsivad kaunid ja värvilised mitu aastat. Nii saavad lapsed ka ise oma kätetööd pikka aega imetleda,” lisas Pae.

Audentese juhatuse esimees Ahto Orava sõnul on kardinad tõeliselt ainulaadsed ja lastepärased ning sobivad suurepäraselt kaunistama lastekooli klasse. „Usun, et need pakuvad rõõmu ja innustavad nii praeguseid kui ka tulevasi lastekooli õpilasi ning õpetajaid,” lausus Orav.

Sel nädalal teevad lastekooli lapsed teisigi kooli sünnipäevale pühendatud töid ja tegemisi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!